Бърза доставка

14 дни с право на връщане

24 месеца гаранция

Акценти


Lockin G30 Смарт заключване

Без компромис със сигурността

Необходими са ви само 10-15 минути, за да монтирате Lockin G30 от вътрешната страна на вратата. Не е необходимо да изхвърляте или сменяте оригиналната брава. 

  • Паролите и пръстовите отпечатъци се криптират и се запазват локално, така че не е необходимо да се притеснявате за изтичане на информация.
  • Lockin G30 работи с Alexa и Google Assistant, говорете с Alexa и Google и им позволете да ви помогнат да заключите, отключите или да проверите състоянието на вратата.
  • С помощта на сензор за врата Lockin G30 може точно да определи състоянието на вратата ви и да я заключи автоматично. 
  • Можете да отключвате вратата си с пръстов отпечатък, чрез приложенията Lockin Home, Tuya и Smart Life, както и с код.
  • Проверявайте състоянието на ключалката и вратата си по всяко време и навсякъде. Получавате известия, кой и кога е влизал.
  • Можете да заключвате и отключвате вратата дистанционно от всяка точка на света.

Купи сега 


Rolling Square EDGE


EDGE® е уникален комплект с основното предназначение да направи работата ви по лесна и приятна. Той включва стойка, направена да държи телефона, така че винаги да е близо до главния екран на устройството, използвано за работа. На същата стойка може да поставите EDGE® Light-  280 лумена и   EDGE® 15W безжично зарядно устройство. EDGE® Mount е основният компонент на еко системата. На него можете да прикрепите вашия телефон, таблет, вашето EDGE® безжично зарядно устройство или вашето EDGE® Light което да подобри драстично качеството на вашите онлайн срещи.


Научи повече

Бързо и лесно пазаруване

Добави избраните продукти в количката

100% от продуктите ни се намират в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Регистрирай се или си влез в профила

Сигурността на информацията, поверена ни от клиентите е един от най-важните ни приоритети. Ние инвестираме значителни ресурси и използваме най-новите технологии, така че Вашите данни да се обработват в безопасна среда.

Избери и плати по удобен за теб начин

Приемаме всякакъв вид плащания

Payment methods

Безплатна доставка за поръчки над 30 лв

Ще получиш поръчаните продукти  до 24 часа за поръчки направени в работно време.

Нови продукти за фенове на Apple 

Вашият динамичен фрагмент ще бъде показан тук... Това съобщение се показва, защото не сте предоставили едновременно филтър и шаблон, които да използвате.

Нови продукти за Умен дом

Вашият динамичен фрагмент ще бъде показан тук... Това съобщение се показва, защото не сте предоставили едновременно филтър и шаблон, които да използвате.

ПРЕДСТАВЕНИ МАРКИ

Maxkin
Native union
Choetech
tuya
danalock
Nomad
ugreen
Loyroom
Lockin
Baseus
Smile