сряда, 1 юли 2015 г.

Няколко приложения на LED ленти за дома




    

    LED технологиите се развиват с изумителна скорост и предлагат иновативни, евтини и модерни варианти за осветление. Поради своята ефективност те намират приложение както в дома, така и в големи търговски помещения, офис сгради, складове и т.н.
Blogger Tricks

сряда, 24 юни 2015 г.

Кой модел LED крушки е подходящ за стайно осветление



Планирането на семейният бюджет и вместването в определени суми, често е изпитание за всяко домакинство. Икономията на електроенергия продължава да бъде сред най-важните фактори за регулация на разходите и вписване в съответните финансови рамки. Това е така поради постоянният растеж на цените на тока.

понеделник, 15 юни 2015 г.

Качественото захранване - основен компонент на всяка LED осветителна система


Повечето от потребителите вече са информирани за множеството предимства и качества на LED осветлението, което освен енергоспестяващо и икономично, има и отношение към опазване на околната среда. С навлизането на модерните светодиодни технологии, потребителите могат да избират от различни ЛЕД продукти според нуждите и мястото, на което ще ги използват.

вторник, 28 октомври 2014 г.

понеделник, 20 октомври 2014 г.

Декоративно осветление с LED Ленти



Едно относително ново решение, когато говорим за осветление са LED лентите. Те притежават редица предимства, които ще ви грабнат от пръв поглед и ще гарантират вашето задоволство във всеки момент на тяхното използване, без значение къде сте решили да ги инсталирате. Тези осветителни елементи се използват масово там, където е търсен по-свеж и модернистичен ефект в интериорен или екстериорен аспект.

10 причини да изберете LED крушки

Използването на LED крушки и осветление не е просто мода, а крие редица предимства, които ще ви накарат да изберете именно него. Днес ще ви дадем 10 добри причини, които да ви убедят в правотата на тази теза и да ви дадат второ мнение, защо използването на подобно осветление е толкова добра идея.